De furmeet in Luik! Oufti!

Het roodborstje, onze mascotte.

De Ouftimeet is een samenkomst van fans van anthropomorfische wezens, en vindt plaats in Luik elke twee maanden, elke laatste zaterdag van die maand. Het programma bestaat uit een lunch in een restaurant, een wandeling met of zonder fursuits, een bezoek aan een locatie binnen Luik, en eindigd met een drankje! De atmosfeer is steeds warm en aangenaam.

We trekken furries aan van geheel België, alsook soms van buurlanden.

Outfimeet staat open voor iedereen, en niet uitsluitend furries. Je moet echter ouder zijn dan 18 jaar, of tussen 16 en 18 jaar begeleid worden van een volwassene. Ook is de samenkomst meertalig, en dus een goede kans om je Engels of Frans te verbeteren!

Nieuws

Liège, May 29 - 30/5/18

Our thoughts go to the family and friends of the victims of yesterday shooting in Liège. We’ve probably already encountered them while we were in the Parc d’Avroy and might have brought a smile to them.

All incoming activities will be maintained, we will continue to make people smile with our funny disguises. We have no fear.

Please do also avoid wearing your fursuits in public places without the proper authorizations, especially now.

Ouftimeet #12 last minutes changes - 26/5/18

Attention! The program slightly changed, the program has been updated, please check it on the website.

Carpooling - 8/5/18

Hey Ouftimeeters/Ouftidancers! We know it’s not always easy to go to a party, so for you we’ve open a forum where you can organize or look for a carpooling.

Voorafgaande furmeets

Hier vind je het programma, de foto’s en het gastenboek van de voorafgaande furmeets:

Furdance

Omdat de vorige edities een succes waren, trachten we (eens per jaar) een speciaal event to organiseren, een furdance! Dit project is nog steeds in ontwikkeling, maar je kan je reeds kandidaat stellen als vrijwilliger op het event via dit formulier.

Social Networks

Je kan ons ook vinden op:

Donaties

Binnenkort voorzien we de mogelijkheid tot donaties om ons te steunen bij het organiseren van Ouftimeets, en dit stelt ons ook in staat bijkomende events aan te bieden!

Press Pack

Bent u een journalist of wil je meer te weten komen over de Ouftimeet? Binnenkort vind je hier documenten gerelateerd met de furmeet.

Journalisten of documentairemakers kunnen onze public relations verantwoordelijke steeds bereiken via mail: presse RRRRAAAAWRT Ouftimeet DOOoOOT be.

Geschiedenis

De Ouftimeet kwam voort uit het idee om de leegte in Luik te vullen door de Belgische furries te verzamelen. Het werd gecreëerd uit het initiatief van Tach (toen Gabriel Tach) en Lainn. Reeds sinds het begin was het de bedoeling elke twee maanden consistent een furmeet te organiseren, een concept dat werd geïnspireerd door de Franse furmeets, de Nanthros.

De eerste officiële Ouftimeet vond plaats op 27 februari 2016.

De Organisatie

Lainn
Organisator en oprichter.
Tach
Organisator en oprichter.

Je kan de organisatie contacteren per mail: organisateurs AAAaaaTTTee Ouftimeet DODOT be.